No niin, nyt on kaikki arvostelun osa-alueet katettu. AINA vannon tämmöisen jälkeen, että ensi vuonna pidetään kyllä tentti ja arvosana tulee pelkästään siitä. On nimittäin aikamoinen homma käydä näinkin monta eri osa-aluetta läpi ja yrittää pitää nimimerkit ja nimet ja osoitteet ja exel-rivit järjestyksessä. Ja ompa nytkin Jussi ja Juhani Lehtonen menneet arvostelussa sekaisin, joten teiltä kärsivällisyyttä - arvostelunne voivat tulla hieman myöhässä.

Ja muutenkin jos näyttää että olen lukenut naapurin blogia teitä pisteyttäessäni tai jotain muuta ihmeellistä huomaatte, niin ottakaa yhteyttä!

Arvostelusta tämmöisiä päälinjoja:
- Syksyn yksilötehtävissä alunperin odotin huomattavasti perusteellisempaa lähteiden hyödyntämistä, kuin mitä blogituotoksissa oli tehty. Joten sen vaatimuksia kautta linjan olen laskenut.
- Syksyn ryhmätyöskentelyn arviointi perustuu vertaisarviointiin, mutta tässä olen linjannut niin, että erityistä kiitosta saaneet ovat saaneet maksimipisteet, ja kaikki muut 6 pistettä. Eli erityisesta aktiivisuudesta on palkittu, mutta kukaan ei ole jäänyt nollille.
- Kevään ryhmätyön arvostelussa minusta kaikki esitykset olivat aivan loistavia (yli odotusteni), joten pisteytysten erot tulevat kirjallisesta esityksistä, ja niissäkin lähinnä lähteiden oivaltavasta käytöstä. Kaksi töistä oli mielestäni erityisen ansiokkaita ja oivaltavia, joten niistä täydet pisteet, ja muista 6 pistettä.
- Wiki-tehtävästä 2 pistettä, jos se on tehty (oma teksti + muokkauksia). Jollei ole tehnyt, tulee vain 0 pistettä, muttei mitään sanktioita.
- jatkuvassa yksilötehtävässä arvostelin yhteisön, kurssin ja oman oppimisen reflektointia blogissa. Jos jossain osa-alueessa kunnostautui erityisesti, niin se kompensoi puutteita muissa.

Laitan arvosanat kaikkien näkyville Optimaan, ja omat pisteenne kommentein sinne loppuarviolomakkeeseen kommenttikenttään.